Mateboer, Meester & Kuiper - Thuis in de accountancy

Alles onder één dak

U moet hierbij denken aan het samenstellen van de jaarrekening van uw onderneming, controlewerkzaamheden, maar ook aan het uitvoeren van due diligence onderzoeken, herstructurering van uw organisatie en allerlei andere werkzaamheden die samenhangen met onze kennis en ervaring op het gebied van ondernemingen en wetgeving.

Ook kunt u ons benaderen voor vragen met betrekking tot uw (financiële) administratie. Wij zijn een specialist als het gaat om familiebedrijven.

Een wettelijke controle mag alleen worden uitgevoerd door een accountant die beschikt over een vergunning voor het verrichten van wettelijke controles die niet strekt tot het verrichten van wettelijke controles bij organisaties van openbaar belang (OOB’s). Wij beschikken over deze vergunning.

Wat we doen?

Administratie

Elke ondernemer moet eraan geloven: het voeren van een administratie. Maar het voeren van een administratie is één; het voeren van een gedegen administratie is twee. Als ondernemer wilt u groeien.

Met inzicht in uw cijfers vormt u een gedegen basis bij het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Maar gaat u zelf de administratie doen of wilt u het uitbesteden? Wij kunnen u ondersteunen bij het voeren van uw eigen administratie of wij nemen u het werk volledig uit handen. Wilt u advies bij de keuze van het juiste administratiepakket of begeleiding bij het inlezen van uw bankafschriften in uw administratiepakket? Wij hebben professionele en adequate medewerkers die u bij al deze vragen kunnen helpen.

Jaarrekening samenstellen

Een jaarrekening geeft inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Rechtspersonen met een bv, nv of coöperatie zijn verplicht ieder boekjaar een jaarrekening te publiceren en te deponeren bij de KvK.

Maar een jaarrekening hebt u nodig voor meerdere doeleinden. Zo wordt uw jaarrekening gebruikt als basis bij het vaststellen van de belasting. Verder wordt uw jaarrekening gebruikt bij financieringsaanvragen en het maken van investeringsbeslissingen. Ook geeft de rapportage aanknopingspunten voor prognoses en begrotingen.

Uw jaarrekening wordt, zoals u mag verwachten, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij dragen het SRA-keurmerk en werken volgens het strenge kwaliteitssysteem van de SRA. Uw vertrouwen op een professionele dienstverlening is zo gewaarborgd.

Accountantscontrole

Een accountantscontrole geeft weer of uw jaarrekening een juist beeld geeft van uw financiële positie en/of deze voldoet aan de geldende wetgeving. De accountant geeft, na voltooiing van zijn controlerende werkzaamheden, een controleverklaring af.

Vanuit de overheid geldt regelgeving wanneer een onderneming controleplichtig is. Wordt u, vanwege de omvang van uw vennootschap, aangemerkt als een (middel)grote onderneming? Bij ons bent u aan het juiste adres. 

Digitale administratie bij Mateboer, Meester & Kuiper

Eenvoudig de administratie van uw bedrijf digitaal beheren? Wij ondersteunen diverse financiële software pakketten o.a. Exact Online, SnelStart en Twinfield. Daarnaast  verzorgen wij online het indienen van de aangiften loonheffingen en omzetbelasting en het digitaal deponeren van de publicatie jaarrekening.

Ook aan uw werknemers is gedacht. Voor hen is er een portal waar zij de loonstroken, jaaropgaven en verlofopbouw kunnen vinden.

Onze aanpak?

Persoonlijk

Een enthousiast en hecht team staat voor u klaar met écht oog voor u. Alleen voor u.

Betrokken

Onze medewerkers zijn deskundig in alles wat zij doen. Daarbij staat echter betrokkenheid voorop.

Eerlijke communicatie

Onze medewerkers vragen zich af waar u als klant mee geholpen bent en hoe dat bereikt kan worden. Heldere en eerlijke communicatie zijn daarbij onmisbaar!

Vakkundig & daadkrachtig

Wij zijn uw vertalers van uw financiële cijfers naar de toekomst.

Leer ons alvast kennen

W. van den Berg AA

Accountant

S. Prins AA

Accountant

J. Compagner AA

Accountant

A. van Hooren

Relatiebeheerder

M. Selles

Beginnend assistent accountant

F.Y. Geerlings

Administratief medewerker

Samen kennismaken?

Welkom! De koffie staat voor u klaar!