Loonadministratie

Het uitbesteden van de loonadministratie aan Mateboer, Meester & Kuiper kan u op allerlei manieren voordelen opleveren.

De loonverwerking is een complex en precies werk. Bij fouten treft het uw werknemer in zijn/haar portemonnee of moet u als  werkgever flink nabetalen. En komt het loon niet op tijd, dan kan er onrust ontstaan. Daarnaast verandert de wet- en regelgeving op het gebied van loonheffing en sociale verzekeringen voortdurend.

Bij onze specialisten is uw loonadministratie in deskundige en vertrouwde handen. Wij leveren de complete loonoutput aan (loonstroken, loonjournaalposten, loonaangiften, jaaropgaven) en onderhouden het contact hierover met bijvoorbeeld de Belastingdienst, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen. U kunt ervan op aan dat alle lonen accuraat, efficiënt, tijdig en met de grootste zorg verwerkt wordt. De uitwisseling van mutaties en de verwerking kan via fax, post, e-mail of telefoon gebeuren.

De loonadministratie is echter maar één onderdeel waarmee u te maken krijgt als het gaat om uw personeel. Denk bijvoorbeeld ook aan het pakket aan arbeidsvoorwaarden en de wettelijke en fiscale aspecten daarvan, aan pensioen, ziektekosten, arbeidsongeschiktheid, leaseregelingen. Van opleiding en loopbaanhistorie tot functionering, beoordeling, keuring en informatie over leasecontracten, welke bedrijfsmiddelen in gebruik zijn, beoordelingsformulieren, de duur van het arbeidscontract, eventuele partner- en kindgegevens, u wilt alles gedetailleerd vastleggen. Hoe administreert u dat?

Wij kunnen al deze zaken van u overnemen en u adviseren over hoe u bijvoorbeeld een uitgebalanceerd arbeidsvoorwaardenpakket samenstelt, waarmee u uw werknemers, maar ook u zelf niets tekortdoet.