Loonadministratie

Complex en precisie werk

Het uitbesteden van de loonadministratie aan Mateboer, Meester & Kuiper kan u op allerlei manieren voordelen opleveren.

De loonverwerking is een complex en precies werk. Bij fouten treft het uw werknemer in zijn/haar portemonnee of moet u als werkgever flink nabetalen. En komt het loon niet op tijd, dan kan er onrust ontstaan. Daarnaast verandert de wet- en regelgeving op het gebied van loonheffing en sociale verzekeringen voortdurend.

Onze werkzaamheden

Bij onze specialisten is uw loonadministratie in deskundige en vertrouwde handen. Wij leveren de complete loonoutput aan (loonstroken, loonjournaalposten, loonaangiften, jaaropgaven) en onderhouden het contact hierover met bijvoorbeeld de Belastingdienst, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen. U kunt ervan op aan dat alle lonen accuraat, efficiënt, tijdig en met de grootste zorg verwerkt wordt. De uitwisseling van mutaties en de verwerking kan via post, e-mail of telefoon gebeuren.

Loonadministratie

Hoe is uw personeelsadministratie geregeld?

De loonadministratie is echter maar één onderdeel waarmee u te maken krijgt als het gaat om uw personeel. Denk bijvoorbeeld ook aan het pakket aan arbeidsvoorwaarden en de wettelijke en fiscale aspecten daarvan, aan pensioen, ziektekosten, arbeidsongeschiktheid, leaseregelingen. 

Van opleiding en loopbaanhistorie tot functionering, beoordeling, keuring en informatie over leasecontracten, welke bedrijfsmiddelen in gebruik zijn, beoordelingsformulieren, de duur van het arbeidscontract, eventuele partner- en kindgegevens, u wilt alles gedetailleerd vastleggen. Hoe administreert u dat?

Wij kunnen al deze zaken van u overnemen en u adviseren over hoe u bijvoorbeeld een uitgebalanceerd arbeidsvoorwaardenpakket samenstelt, waarmee u uw werknemers, maar ook uzelf niets te kort doet.

Digitale administratie bij Mateboer, Meester & Kuiper

Eenvoudig de administratie van uw bedrijf digitaal beheren? Wij ondersteunen diverse financiële software pakketten o.a. Exact Online, SnelStart en Twinfield. Daarnaast verzorgen wij online het indienen van de aangiften loonheffingen en omzetbelasting en het digitaal deponeren van de publicatie jaarrekening.

Ook aan uw werknemers is gedacht. Voor hen is er een portal waar zij de loonstroken, jaaropgaven en verlofopbouw kunnen vinden.

Onze aanpak?

Persoonlijk

Een enthousiast en hecht team staat voor u klaar met écht oog voor u. Alleen voor u.

Betrokken

Onze medewerkers zijn deskundig in alles wat zij doen. Daarbij staat echter betrokkenheid voorop.

Eerlijke communicatie

Onze medewerkers vragen zich af waar u als klant mee geholpen bent en hoe dat bereikt kan worden. Heldere en eerlijke communicatie zijn daarbij onmisbaar!

Vakkundig & daadkrachtig

Wij zijn uw vertalers van uw financiële cijfers naar de toekomst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Leer ons alvast kennen

A. Glastra

Loonadministrateur

J. Zwiers

Loonadministrateur/facilitaire medewerker

Samen kennismaken?

Welkom! De koffie staat voor u klaar!